';
Preloader logo

De perfecte tuin begint met een goed ontwerp.

Uniek tuinontwerp

Een vijver, een vlonder, een mooi terras, een loungehoek… U bruist van de ideeën. Buitendesign zet die ideeën om in een doordacht ontwerp met de juiste balans tussen groen, hout en steen. Een heldere belijning vormt vaak de basis. Strak, stijlvol en spannend.

Elk ontwerp is maatwerk. Door uw ideeën samen te smelten met de visie van Buitendesign ontstaat een uniek plan. Zo krijgt u een tuin waarin u zich prettig voelt.

Werkwijze

De werkwijze van Buitendesign is persoonlijk en transparant. In het eerste (vrijblijvende) gesprek maken we kennis en worden uw wensen en ideeën besproken. Bij een wederzijdse ‘klik’ en overeenstemming over de ontwerpkosten starten we met het ontwerp.

Tijdens het tweede gesprek presenteren we het ontwerp en bespreken dat met u. Na eventuele aanpassingen stellen we het definitieve plan op. Dat bestaat uit een plattegrond, 3D-aanzichten, het matenplan en een beplantingsindicatie. Ook stellen we een offerte op voor de aanleg van de tuin.

Aanleg

Buitendesign legt uw nieuw ontworpen tuin graag voor u aan. Als u kiest voor uitvoering door Buitendesign krijgt u op de eindfactuur maar liefst 50 procent korting op de ontwerpkosten!

U bent echter niet aan Buitendesign gebonden voor de uitvoering. U mag de aanleg natuurlijk ook zelf doen of deze uitbesteden aan een andere hovenier. Wij kunnen u desgewenst helpen met een offertecheck, waarbij we de offertes die u heeft aangevraagd inhoudelijk met elkaar vergelijken.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek!