';
Preloader logo

Tuinonderhoud met zorg

Tuinonderhoud voor particulieren

Om een tuin mooi te houden en ervoor te zorgen dat deze zich ook in de toekomst goed ontwikkelt, is regelmatig onderhoud van belang. Een aantal tuinklussen, zoals onkruid wieden en grasmaaien, zijn voor veel mensen prima zelf te doen. Meer gespecialiseerde klussen, zoals het snoeien van struiken en bomen, kunt u beter aan de vakman overlaten.

Buitendesign heeft de kennis om u hierbij te helpen. U kunt ons al inhuren voor kleine tuinklusjes. Wij werken dan tegen een uurtarief. Ook is het mogelijk uw tuin een voorjaars- of najaarsbeurt te geven of te kiezen voor volledig onderhoud met een onderhoudscontract. Wij doen het werk, u kunt genieten!

Neem contact op voor meer informatie. We komen graag bij u langs om te kijken wat het best bij uw wensen aansluit.

Tuinonderhoud voor bedrijven

De tuin of groenvoorziening rond het bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Een goed verzorgde tuin heeft een positieve uitwerking op klanten en medewerkers. Dat zal zich vertalen in een hoger rendement.

Voor het onderhoud van bedrijfstuinen werken we meestal met jaarrond onderhoudscontracten, zodat de tuin er het hele jaar door goed uitziet. De intensiteit van het onderhoud wordt contractueel vastgelegd. Dit zal mede afhangen van het beschikbare budget en de aard en de omvang van de tuin.

Neem contact met ons op om te kijken wat het best aansluit bij uw bedrijf.