';
Preloader logo

Over Buitendesign

Buitendesign: vormgever van uw buitenruimte

De drijvende kracht achter Buitendesign is Wouter Broer (1973) uit Gouda. Na vijftien jaar te hebben gewerkt als hovenier in loondienst zette hij in 2010 de stap naar het ondernemerschap. Hij begon als tuinontwerper, maar nam al snel de beslissing om ook de aanleg zelf uit te voeren. Met een aantal mooie onderhoudscontracten erbij werd het ontwerpbureau gaandeweg een hoveniersbedrijf.

Persoonlijk en flexibel

Buitendesign is een klein hoveniersbedrijf. Persoonlijk contact en aandacht voor uw wensen staan bij ons centraal. De kleinschaligheid houdt ons als bedrijf flexibel en zorgt ervoor dat we de kosten voor u laag kunnen houden – zonder in te leveren op de kwaliteit van onze dienstverlening. Indien nodig huren wij de juiste expertise in bij collega-bedrijven met wie we vaak al jaren een uitstekende samenwerking hebben. Zo kunnen we altijd aan uw wensen tegemoetkomen.

Een droomtuin voor elk budget

Buitendesign ontwerpt voornamelijk moderne, strakke tuinen met duidelijke lijnen. De gebruikte materialen zijn robuust en ingetogen in kleurgebruik. Hout zorgt voor de nodige warmte, beplanting versterkt de vorm of verzacht de lijnen. Buitendesign maakt geen onderscheid tussen een ‘hoger’ en ‘lager’ segment, maar streeft ernaar binnen ieders budget een droomtuin te creëren.